Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Holiday Home Balaton H306 2**, Balatonlelle

Egyszerű helyfoglalás itt: Holiday Home Balaton H306 és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Balatonlelle foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Holiday Home Balaton H306 (Nyaralók), szállás Balatonlelle, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Holiday Home Balaton H306. Minden foglalt szobának itt: Holiday Home Balaton H306 lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Holiday Home Balaton H306 milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Holiday Home Balaton H306 mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

8.8

Holiday Home Balaton H306 2** (Nyaralók), Balatonlelle

Balatonlelle, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Holiday Home Balaton H306
Holiday Home Balaton H306 1Holiday Home Balaton H306 2Holiday Home Balaton H306 3Holiday Home Balaton H306 4Holiday Home Balaton H306 5Holiday Home Balaton H306 6Holiday Home Balaton H306 7Holiday Home Balaton H306 8Holiday Home Balaton H306 9Holiday Home Balaton H306 10Holiday Home Balaton H306 11Holiday Home Balaton H306 12Holiday Home Balaton H306 13Holiday Home Balaton H306 14Holiday Home Balaton H306 15Holiday Home Balaton H306 16

Ez a Somogy megyei Balatonlellén található családi nyaraló 1,9 km-re helyezkedik el a Napfény strandtól. A balatonlellei gokart-pályától 3,6 km-re lévő szálláshelyen magánparkoló is biztosított.

A szálláson konyha, műholdas TV és káddal vagy zuhanyzóval ellátott fürdőszoba áll rendelkezésre.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Holiday Home Balaton H306)

Szabadidős lehetőségek

vízpart

Étkezés

grillezési lehetőség

Medence és wellness

vízparti fekvés

Közös helyiségek

kert

Egyéb

kijelölt dohányzóhely

Általános feltételek (Holiday Home Balaton H306)

Érkezés (órától): 16:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

Visa, Euro/Mastercard

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Holiday Home Balaton H306)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Holiday Home Balaton H306 illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összegét érkezés előtt kell kifizetni. A(z) Interhome fizetési információkat is tartalmazó visszaigazolást küld Önnek. A fizetés feldolgozását követően Ön e-mailben értesül szálláshely adatairól. Az üzenetben a pontos címet és a kulcsok átvételi helyét is megtalálja. Érkezéskor az esetleges károk fedezésére 100 EUR letét fizetendő. Ez az összeg a kijelentkezéskor, a szállás állapotának függvényében visszatérítésre kerül.