Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Tulipán Társasüdülő, Balatonlelle

Egyszerű helyfoglalás itt: Tulipán Társasüdülő és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Balatonlelle foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Tulipán Társasüdülő (Nyaralók), szállás Balatonlelle, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Tulipán Társasüdülő. Minden foglalt szobának itt: Tulipán Társasüdülő lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Tulipán Társasüdülő milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Tulipán Társasüdülő mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

7.8

Tulipán Társasüdülő (Nyaralók), Balatonlelle

5 Fogas utca 9. emelet 9. ajtó, Balatonlelle, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Tulipán Társasüdülő
Tulipán Társasüdülő 1Tulipán Társasüdülő 2Tulipán Társasüdülő 3Tulipán Társasüdülő 4Tulipán Társasüdülő 5Tulipán Társasüdülő 6Tulipán Társasüdülő 7Tulipán Társasüdülő 8Tulipán Társasüdülő 9Tulipán Társasüdülő 10Tulipán Társasüdülő 11Tulipán Társasüdülő 12Tulipán Társasüdülő 13Tulipán Társasüdülő 14Tulipán Társasüdülő 15Tulipán Társasüdülő 16

A Tulipán Társasüdülő szállást kínál Balatonlellén. A Napfény strandtól 200 méterre lévő szálláshelyen ingyenes, privát parkoló vehető igénybe.

A konyha mikrohullámú sütővel és hűtővel felszerelt. TV is használható. A saját fürdőszoba zuhanyzós.

A balatonlellei gokartpálya 1,6 km-re, a rádpusztai Árpád-kori templomrom pedig 5 km-re található. A környéken többek között szörfözésre és horgászásra is lehetőség nyílik. A legközelebbi repülőtér a 42 km-re lévő Hévíz-Balaton repülőtér.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Tulipán Társasüdülő)

Szabadidős lehetőségek

horgászási lehetőség, szörfözési lehetőség, túrázás, helyszíni vízi sportolási lehetőség

Közös helyiségek

terasz

Egyéb

nemdohányzó szobák, lift

Általános feltételek (Tulipán Társasüdülő)

Érkezés (órától): 10:00

Távozás (óráig): 12:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Tulipán Társasüdülő)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Tulipán Társasüdülő illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. Még érkezés előtt egy bizonyos összeget át kell utalnia a szálláshelynek. A szálláshely a foglalást követően kapcsolatba lép Önnel, és tájékoztatja az átutalás részleteiről. A szálláson nem tarthatók legény- vagy leánybúcsúk.