Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I, Balatonlelle

Egyszerű helyfoglalás itt: One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Balatonlelle foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I (Apartmanok), szállás Balatonlelle, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I. Minden foglalt szobának itt: One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.6

One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I (Apartmanok), Balatonlelle

Balatonlelle, Magyarország (Szálláshely a térképen)

One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I
One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I 1One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I 2One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I 3One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I 4One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I 5One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I 6One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I 7One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I 8One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I 9One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I 10One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I 11One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I 12One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I 13

A Balatonlelle településen található One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I légkondicionált szálláshelye terasszal és ingyenes wifivel rendelkezik. A szálláshoz erkély is tartozik.

Az apartman mikrohullámú sütővel és kenyérpirítóval felszerelt konyhával, valamint kávéfőzővel rendelkezik. A saját fürdőszoba káddal ellátott.

Az apartman teraszos.

A Napfény strand 900 méterre, a Balatonlelle Gokart gokartpálya pedig 17 perces sétára van. A Hévíz-Balaton reptér 42 km-re található.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I)

Általános

wifi a szállás egész területén

Közös helyiségek

terasz

Egyéb

légkondicionálás

Általános feltételek (One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I)

Érkezés (órától): 15:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (One-Bedroom Apartment in Balatonlelle I)

Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összegét érkezés előtt kell kifizetni. A(z) Interholiday fizetési információkat is tartalmazó visszaigazolást küld Önnek. A fizetés feldolgozását követően Ön e-mailben értesül szálláshely adatairól. Az üzenetben a pontos címet és a kulcsok átvételi helyét is megtalálja. Érkezéskor az esetleges károk fedezésére 50 EUR letét fizetendő. Ez az összeg a kijelentkezéskor, a szállás állapotának függvényében visszatérítésre kerül. Még érkezés előtt egy bizonyos összeget át kell utalnia a szálláshelynek. A szálláshely a foglalást követően kapcsolatba lép Önnel, és tájékoztatja az átutalás részleteiről. Az ár az energiaköltséget nem tartalmazza. A fizetendő összeg kijelentkezéskor, a használat függvényében kerül meghatározásra.