Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Holiday home Majus Utca-Balatonlelle 4****, Balatonlelle

Egyszerű helyfoglalás itt: Holiday home Majus Utca-Balatonlelle és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Balatonlelle foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Holiday home Majus Utca-Balatonlelle (Nyaralók), szállás Balatonlelle, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Holiday home Majus Utca-Balatonlelle. Minden foglalt szobának itt: Holiday home Majus Utca-Balatonlelle lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Holiday home Majus Utca-Balatonlelle milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Holiday home Majus Utca-Balatonlelle mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.3

Holiday home Majus Utca-Balatonlelle 4**** (Nyaralók), Balatonlelle

Balatonlelle, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Holiday home Majus Utca-Balatonlelle
Holiday home Majus Utca-Balatonlelle 1Holiday home Majus Utca-Balatonlelle 2Holiday home Majus Utca-Balatonlelle 3Holiday home Majus Utca-Balatonlelle 4Holiday home Majus Utca-Balatonlelle 5Holiday home Majus Utca-Balatonlelle 6Holiday home Majus Utca-Balatonlelle 7Holiday home Majus Utca-Balatonlelle 8Holiday home Majus Utca-Balatonlelle 9Holiday home Majus Utca-Balatonlelle 10Holiday home Majus Utca-Balatonlelle 11Holiday home Majus Utca-Balatonlelle 12

A Holiday home Majus utca-Balatonlelle konyhával várja vendégeit a balatonlellei Napfény strandtól 1,8 km-re. A wifi ingyenes.

A nyaralóban TV-vel és DVD-lejátszóval felszerelt nappali is található.

A balatonlellei gokartpálya 2,5 km-re, a rádpusztai középkori templomrom pedig 4 km-re található. A legközelebbi repülőtér a 43 km-re lévő Hévíz-Balaton repülőtér.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Holiday home Majus Utca-Balatonlelle)

Általános

wifi a szállás egész területén

Egyéb

fűtés

Általános feltételek (Holiday home Majus Utca-Balatonlelle)

Érkezés (órától): 16:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

Visa, Euro/Mastercard

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Holiday home Majus Utca-Balatonlelle)

Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összegét érkezés előtt kell kifizetni. A(z) NOVASOL fizetési információkat is tartalmazó visszaigazolást küld Önnek. A fizetés feldolgozását követően Ön e-mailben értesül szálláshely adatairól. Az üzenetben a pontos címet és a kulcsok átvételi helyét is megtalálja.