Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Holiday home Balatonboglár 8 2**, Balatonlelle

Egyszerű helyfoglalás itt: Holiday home Balatonboglár 8 és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Balatonlelle foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Holiday home Balatonboglár 8 (Nyaralók), szállás Balatonlelle, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Holiday home Balatonboglár 8. Minden foglalt szobának itt: Holiday home Balatonboglár 8 lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Holiday home Balatonboglár 8 milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Holiday home Balatonboglár 8 mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

0

Holiday home Balatonboglár 8 2** (Nyaralók), Balatonlelle

Balatonlelle, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Holiday home Balatonboglár 8
Holiday home Balatonboglár 8 1Holiday home Balatonboglár 8 2Holiday home Balatonboglár 8 3Holiday home Balatonboglár 8 4Holiday home Balatonboglár 8 5Holiday home Balatonboglár 8 6Holiday home Balatonboglár 8 7Holiday home Balatonboglár 8 8Holiday home Balatonboglár 8 9Holiday home Balatonboglár 8 10Holiday home Balatonboglár 8 11Holiday home Balatonboglár 8 12Holiday home Balatonboglár 8 13

A Holiday home Balatonboglár 8 épülete Balatonlellén található, a gokartpályától 10 perces sétára, a Napfény strandtól pedig 2,5 km-re. A rádpusztai középkori templomrom 7 km-re helyezkedik el.

A nyaraló TV-vel, valamint mikrohullámú sütővel és hűtővel felszerelt konyhával rendelkezik.

A legközelebbi reptér a 40 km-re lévő Hévíz-Balaton repülőtér.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Holiday home Balatonboglár 8)

Egyéb

fűtés

Általános feltételek (Holiday home Balatonboglár 8)

Érkezés (órától): 16:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

Visa, Euro/Mastercard

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Holiday home Balatonboglár 8)

Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összegét érkezés előtt kell kifizetni. A(z) NOVASOL fizetési információkat is tartalmazó visszaigazolást küld Önnek. A fizetés feldolgozását követően Ön e-mailben értesül szálláshely adatairól. Az üzenetben a pontos címet és a kulcsok átvételi helyét is megtalálja.