Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

estike, Balatonlelle

Egyszerű helyfoglalás itt: estike és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Balatonlelle foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: estike (Apartmanok), szállás Balatonlelle, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# estike. Minden foglalt szobának itt: estike lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: estike milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: estike mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.8

estike (Apartmanok), Balatonlelle

283 Rákóczi út, Balatonlelle, Magyarország (Szálláshely a térképen)

estike
estike 1estike 2estike 3estike 4estike 5estike 6estike 7estike 8estike 9estike 10estike 11estike 12estike 13estike 14estike 15estike 16estike 17estike 18estike 19estike 20estike 21estike 22estike 23estike 24estike 25estike 26estike 27estike 28estike 29estike 30estike 31estike 32estike 33estike 34estike 35estike 36estike 37estike 38estike 39estike 40estike 41

A Balatonlellén található apartmanhoz egy kertre néző terasz is tartozik. Az ingyenes magánparkolót biztosító szálláshely a Napfény strandtól 900 méterre helyezkedik el. A wifi a szállás egész területén ingyenes.

Az apartmanban étkezősarok és sütővel felszerelt konyha is rendelkezésre áll. A kikapcsolódásról TV gondoskodik. Az estike terasszal is rendelkezik.

A szálláshelyen a vendégek fallabdát játszhatnak, és a környéken népszerű a lovaglás és a vitorlázás. A balatonlellei gokartpálya 1 km-re, Rádpuszta középkori templomromja pedig 6 km-re található. A legközelebbi repülőtér a 42 km-re található Hévíz-Balaton repülőtér.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (estike)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

horgászási lehetőség, szörfözési lehetőség, túrázás, lovaglás, fallabda, vízipark, vízpart

Étkezés

grillezési lehetőség

Közlekedés

ingyenes kerékpárhasználat

Közös helyiségek

kert, terasz, kerti bútorok

Egyéb

nemdohányzó szobák, családi szobák

Általános feltételek (estike)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.