Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Drávecz Apartman, Balatonlelle

Egyszerű helyfoglalás itt: Drávecz Apartman és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Balatonlelle foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Drávecz Apartman (Apartmanok), szállás Balatonlelle, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Drávecz Apartman. Minden foglalt szobának itt: Drávecz Apartman lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Drávecz Apartman milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Drávecz Apartman mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.5

Drávecz Apartman (Apartmanok), Balatonlelle

Vágóhíd u 19, Balatonlelle, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Drávecz Apartman
Drávecz Apartman 1Drávecz Apartman 2Drávecz Apartman 3Drávecz Apartman 4Drávecz Apartman 5Drávecz Apartman 6Drávecz Apartman 7Drávecz Apartman 8Drávecz Apartman 9Drávecz Apartman 10Drávecz Apartman 11Drávecz Apartman 12Drávecz Apartman 13Drávecz Apartman 14Drávecz Apartman 15Drávecz Apartman 16Drávecz Apartman 17Drávecz Apartman 18Drávecz Apartman 19Drávecz Apartman 20

A saját kerttel és ingyenes wifivel rendelkező Drávecz Apartman szálláshelye kényelmes helyen, Balatonlellén található, rövid távolságra a Balatonlelle Gokart gokartpályától és a Napfény strandtól.

A légkondicionált szállásegységek mikrohullámú sütővel, vízforralóval és kenyérpirítóval ellátott, teljesen felszerelt konyhasarokkal rendelkeznek. Néhány teraszos és/vagy erkélyes.

Rádpuszta középkori templomromja 6 km-re található az apartmantól. A legközelebbi repülőtér a 41 km-re lévő Hévíz-Balaton repülőtér.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Drávecz Apartman)

Általános

wifi a szállás egész területén

Étkezés

grillezési lehetőség

Közös helyiségek

kert

Egyéb

nemdohányzó szobák, családi szobák, fűtés, légkondicionálás

Általános feltételek (Drávecz Apartman)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 11:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.