Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Do Ti Apartmanház Balatonlelle, Balatonlelle

Egyszerű helyfoglalás itt: Do Ti Apartmanház Balatonlelle és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Balatonlelle foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Do Ti Apartmanház Balatonlelle (Apartmanok), szállás Balatonlelle, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Do Ti Apartmanház Balatonlelle. Minden foglalt szobának itt: Do Ti Apartmanház Balatonlelle lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Do Ti Apartmanház Balatonlelle milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Do Ti Apartmanház Balatonlelle mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.4

Do Ti Apartmanház Balatonlelle (Apartmanok), Balatonlelle

Szövetség utca 12., Balatonlelle, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Do Ti Apartmanház Balatonlelle
Do Ti Apartmanház Balatonlelle 1Do Ti Apartmanház Balatonlelle 2Do Ti Apartmanház Balatonlelle 3Do Ti Apartmanház Balatonlelle 4Do Ti Apartmanház Balatonlelle 5Do Ti Apartmanház Balatonlelle 6Do Ti Apartmanház Balatonlelle 7Do Ti Apartmanház Balatonlelle 8Do Ti Apartmanház Balatonlelle 9Do Ti Apartmanház Balatonlelle 10Do Ti Apartmanház Balatonlelle 11Do Ti Apartmanház Balatonlelle 12Do Ti Apartmanház Balatonlelle 13Do Ti Apartmanház Balatonlelle 14Do Ti Apartmanház Balatonlelle 15Do Ti Apartmanház Balatonlelle 16Do Ti Apartmanház Balatonlelle 17Do Ti Apartmanház Balatonlelle 18Do Ti Apartmanház Balatonlelle 19Do Ti Apartmanház Balatonlelle 20Do Ti Apartmanház Balatonlelle 21Do Ti Apartmanház Balatonlelle 22Do Ti Apartmanház Balatonlelle 23Do Ti Apartmanház Balatonlelle 24Do Ti Apartmanház Balatonlelle 25Do Ti Apartmanház Balatonlelle 26Do Ti Apartmanház Balatonlelle 27Do Ti Apartmanház Balatonlelle 28Do Ti Apartmanház Balatonlelle 29Do Ti Apartmanház Balatonlelle 30Do Ti Apartmanház Balatonlelle 31Do Ti Apartmanház Balatonlelle 32Do Ti Apartmanház Balatonlelle 33Do Ti Apartmanház Balatonlelle 34Do Ti Apartmanház Balatonlelle 35Do Ti Apartmanház Balatonlelle 36Do Ti Apartmanház Balatonlelle 37Do Ti Apartmanház Balatonlelle 38Do Ti Apartmanház Balatonlelle 39Do Ti Apartmanház Balatonlelle 40Do Ti Apartmanház Balatonlelle 41Do Ti Apartmanház Balatonlelle 42Do Ti Apartmanház Balatonlelle 43Do Ti Apartmanház Balatonlelle 44Do Ti Apartmanház Balatonlelle 45Do Ti Apartmanház Balatonlelle 46

A díjmentes wifit biztosító Do Ti Apartmanház Balatonlelle kertes épülete Balatonlellén helyezkedik el, a Napfény strandtól 700 méterre. A balatonlellei gokartpálya 1,5 km-re fekszik. A helyszíni, privát parkoló ingyenesen vehető igénybe.

A szállásegységekben kábeltévé is szolgálja a kikapcsolódást. Néhány szállásegység étkezővel és/vagy terasszal is várja vendégeit. A konyhákban sütő, mikrohullámú sütő és kenyérpirító is rendelkezésre áll. A konyhákban sütő, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, hűtőszekrény, valamint kávéfőző és vízforraló is rendelkezésre áll. Valamennyi szállásegységben káddal ellátott saját fürdőszoba található. A vendégek ágyneműt is kapnak.

A helyszínen teniszezési lehetőség is kínálkozik. A térségben a lovaglás és a szörfözés is népszerű. A környék a horgászok és a túrázók körében is kedvelt. A rádpusztai középkori templomrom 5 km-re található a Do-Ti Apartmanház Balatonlelle épületétől. A legközelebbi repülőtér a Hévíz-Balaton repülőtér, amely 42 km-re helyezkedik el.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Do Ti Apartmanház Balatonlelle)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

teniszpálya, horgászási lehetőség, szörfözési lehetőség, túrázás, lovaglás

Közös helyiségek

kert

Egyéb

fűtés, családi szobák, nemdohányzó szobák, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó

Általános feltételek (Do Ti Apartmanház Balatonlelle)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Do Ti Apartmanház Balatonlelle)

Felhívjuk figyelmét, hogy a szálláshelyen OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával is lehet fizetni. Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Do Ti Apartmanház Balatonlelle illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.