Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Apartment Balatonlelle 22, Balatonlelle

Egyszerű helyfoglalás itt: Apartment Balatonlelle 22 és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Balatonlelle foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Apartment Balatonlelle 22 (Apartmanok), szállás Balatonlelle, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Apartment Balatonlelle 22. Minden foglalt szobának itt: Apartment Balatonlelle 22 lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Apartment Balatonlelle 22 milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Apartment Balatonlelle 22 mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.6

Apartment Balatonlelle 22 (Apartmanok), Balatonlelle

Balatonlelle, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Apartment Balatonlelle 22
Apartment Balatonlelle 22 1Apartment Balatonlelle 22 2Apartment Balatonlelle 22 3Apartment Balatonlelle 22 4Apartment Balatonlelle 22 5Apartment Balatonlelle 22 6Apartment Balatonlelle 22 7Apartment Balatonlelle 22 8Apartment Balatonlelle 22 9Apartment Balatonlelle 22 10Apartment Balatonlelle 22 11Apartment Balatonlelle 22 12

Az Apartment Balatonlelle 22 szálláshelye Balatonlellén, a Napfény strandtól 1,1 km-re várja vendégeit. A balatonlellei gokartpálya 1,2 km-re található.

A szálláson hűtővel és mikrohullámú sütővel ellátott konyha, valamint saját fürdőszoba áll rendelkezésre. Törölköző és ágynemű is biztosított. A kellemes kikapcsolódást egész évben használható, szabadtéri medence is szolgálja.

A legközelebbi a 42 km-re lévő Hévíz-Balaton repülőtér.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Apartment Balatonlelle 22)

Általános

wifi a szállás egész területén

Medence és wellness

szabadtéri medence (egész évben nyitva), medence

Általános feltételek (Apartment Balatonlelle 22)

Érkezés (órától): 15:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Apartment Balatonlelle 22)

Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összegét érkezés előtt kell kifizetni. A(z) Interholiday fizetési információkat is tartalmazó visszaigazolást küld Önnek. A fizetés feldolgozását követően Ön e-mailben értesül szálláshely adatairól. Az üzenetben a pontos címet és a kulcsok átvételi helyét is megtalálja. Érkezéskor az esetleges károk fedezésére 150 EUR letét fizetendő. Ez az összeg a kijelentkezéskor, a szállás állapotának függvényében visszatérítésre kerül.