Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Apartment Balatonlelle 22, Balatonlelle

Egyszerű helyfoglalás itt: Apartment Balatonlelle 22 és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Balatonlelle foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Apartment Balatonlelle 22 (Apartmanok), szállás Balatonlelle, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Apartment Balatonlelle 22. Minden foglalt szobának itt: Apartment Balatonlelle 22 lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Apartment Balatonlelle 22 milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Apartment Balatonlelle 22 mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

0

Apartment Balatonlelle 22 (Apartmanok), Balatonlelle

Balatonlelle, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Apartment Balatonlelle 22
Apartment Balatonlelle 22 1Apartment Balatonlelle 22 2Apartment Balatonlelle 22 3Apartment Balatonlelle 22 4Apartment Balatonlelle 22 5Apartment Balatonlelle 22 6Apartment Balatonlelle 22 7Apartment Balatonlelle 22 8Apartment Balatonlelle 22 9Apartment Balatonlelle 22 10Apartment Balatonlelle 22 11Apartment Balatonlelle 22 12

A Balatonlellén található Apartment Balatonlelle 22 szálláshelye ingyenes wifivel ellátott szállást kínál, 1,1 km-re a Napfény strandtól, 14 perces sétára a balatonlellei gokartpályától és 5 km-re a rádpusztai középkori templom romjaitól. Az apartmanhoz teljesen felszerelt konyha és erkély tartozik.

A legközelebbi (Hévíz-Balaton) repülőtér 42 km-re található.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Apartment Balatonlelle 22)

Általános

wifi a szállás egész területén

Medence és wellness

szabadtéri medence (egész évben nyitva), medence

Általános feltételek (Apartment Balatonlelle 22)

Érkezés (órától): 15:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Apartment Balatonlelle 22)

Érkezéskor az esetleges károk fedezésére 150 EUR letét fizetendő. Ez az összeg a kijelentkezéskor, a szállás állapotának függvényében visszatérítésre kerül. Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összegét érkezés előtt kell kifizetni. A(z) Interholiday fizetési információkat is tartalmazó visszaigazolást küld Önnek. A fizetés feldolgozását követően Ön e-mailben értesül szálláshely adatairól. Az üzenetben a pontos címet és a kulcsok átvételi helyét is megtalálja.